Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس ستاد انتخابات استان مرکزی گفت: یک میلیون و ۲۱۰ تعرفه رای برای انتخابات ریاست جمهوری در استان مرکزی تحویل فرمانداری های استان شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، شکرالله حسن‌بیگی ظهر امروز در جلسه ستاد انتخابات استان مرکزی با اشاره به جزئیات اقدامات انجام شده در ستاد انتخاباتی استان مرکزی اظهار داشت: ستاد انتخاباتی استان مرکزی از 14 دی‌ماه سال گذشته فعالیت خود را آغاز و تاکنون تعداد 13 جلسه پیرامون مسائل انتخابات ریاست جمهوری و شوراها برگزار کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: باتوجه به دو انتخابات پیش رو بیش از 90 درصد وقت ستاد انتخابات استان مرکزی صرف امور پنجمین دوره‌ شوراهای شهر و روستاشده است و اکنون درحال آماده شدن برای برگزاری انتخابات 29 اردیبهشت به بهترین نحو ممکن و در آرامش کامل هستیم.

رئیس ستاد انتخابات استان مرکزیتصریح کرد: براساس بررسی‌ها و آمار اعلام شده از سمت فرمانداری‌ها میزان یک‌میلیون و 210 تعرفه ریاست جمهوری به استان مرکزی وارد شده که توزیع این تعرفه‌ها از تاریخ 15 اردیبهشت توسط خودروی ویژه به همراه اسکورت خودروی پلیس آغاز می‌شود، همچنین درحال حاضر این تعرفه‌ها در استانداری مرکزی نگهداری می‌شود و به سبب رعایت جوانب از توزیع زودهنگام آنها خودداری کرده‌ایم زیرا امکان دارد برخی از فرمانداری‌ها محلی برای نگهداری آنها نداشته باشند.

حسن‌بیگی ادامه داد: صندوق‌های اخذ رای در استان مرکزی از آغاز هفته آینده توزیع می‌شوند، استان دارای تعداد یک هزار و 69 شعبه اخذ رای برای انتخابت ریاست جمهوری است که به تفکیک ثابت و سیار دسته‌بندی شده‌اند.

وی عنوان کرد: دلیجان دارای 56 شعبه اخذ رای است که از این تعداد 40 شعبه به‌صورت ثابت و 16 شعبه به‌صورت سیار در ایام انتخابات فعالیت دارند، همچنین خمین دارای 102 شعبه اخذ رای به تفکیک 57 شعبه ثابت و 45 شعبه سیاراست.

رئیس ستاد انتخابات استان مرکزیخاطرنشان کرد: کمیجان دارای 48 شعبه اخذ رای به تفکیک 36 شعبه ثابت و 12 شعبه سیار، آشتیان 23 شعبه به تفکیک 10 شعبه ثابت و 13 شعبه سیار، خنداب 65 شعبه و به تفکیک 43 شعبه ثابت و 22 شعبه سیار، تفرش دارای 39 شعبه اخذ رای به تفکیک 14 شعبه ثابت و 25 شعبه سیار، فراهان دارای 42 شعبه اخذ رای به تفکیک 18 شعبه ثابت و شازند 146 شعبه و به تفکیک 73 شعبه ثابت و 73 شعبه سیار هستند.

حسن‌بیگی بیان کرد: شهرستان محلات هم در این انتخابات دارای 44 شعبه اخذ رای است که از این تعداد 34 شعبه ثابت و 10 شعبه به‌صورت سیار فعالیت دارند، همچنین زرندیه دارای 69 شعبه اخذ رای به تفکیک 32 شعبه ثابت و 37 شعبه سیار و ساوه دارای 141 شعبه اخذ رای به تفکیک 85 شعبه ثابت و 56 شعبه سیار است.

وی با اشاره به شعب اخذ رای در کلانشهر اراک گفت: شهر اراک در انتخابات این دوره دارای 297 شعبه اخذ رای است که از این تعداد 258 شعبه به‌صورت ثابت و 39 شعبه به‌صورت سیار در ایام انتخابات فعالیت دارند، در مجموع استان مرکزی دارای 700 شعبه اخذ رای ثابت و 369 شعبه سیار است.

رئیس ستاد انتخابات استان مرکزی اضافه کرد: وزارت کشور تعداد 20 دستگاه برگزاری مکانیزه انتخابت به استان مرکزی تحویل داده که در این راستا انتخابات شورای شهر در دو شهر ساوه و خمین به‌صورت مکانیزه کامل برگزار می‌شود و این دوره از انتخابات مکانیزه به‌صورت پایلوت در این دو شهر اجرائی و پس از تائید در سنوات آینده در تمامی شهرها به‌صورت مکانیزه برگزار می‌شود، تعداد 10 دستگاه در سطح شهر ساوه و 10 دستگاه دیگر در سطح شهر خمین مستقر می‌شود.

حسن‌بیگی ادامه داد: در ایام انتخابات شوراها شهرستان خمین دارای 49 شعبه مکانیزه و ساوه دارای 69 شعبه مکانیزه فعال هستند و باید گفت که اخذ رای به وسیله این دستگاه‌ها خطاهای ممکن در جمع‌آوری آرا و شمارش آنها را به‌طور محسوسی کاهش می‌دهد.

وی افزود: فرمانداران استان تعداد 720 نفر را به هیئت نظارت معرفی کردند که از این تعداد تنها 30 نفر رد صلاحیت شده و جایگزین آنها مشخص شد، همچنین تعداد 690 نفر تحت عنوان معتمدان انتخاباتی برگزیده شده‌اند که از این تعداد 207 نفر معتمد اصلی و برای هر حوزه 9 نفر، 115 نفر معتمد علی‌البدل وبرای هر حوزه 5 نفر و تعداد 92 نفر اعضای اداری برای 23 هیئت اجرائی انتخاب شده‌اند، همچنین معتمدان غیر عضو هم 368 نفر برآورد شده‌اند که از این تعداد در مراحل بعدی انتخابات به عنوان عوامل صندوق‌دار و غیره استفاده می‌شود.

رئیس ستاد انتخابات استان مرکزی تصریح کرد: تعداد 25 هزار نفر در این دوره از انتخابات استان مرکزی با ما همکاری دارند و این آمار شاکله از نیروهای نظامی، انتظامی، عوامل امنیتی، عوامل اجرائی، عوامل بازرسی و نظارت و هیئت ناظران است، در جلسات شورای تامین مقرر شد ایست‌های بازرسی متغیری علاوه بر ایست بازرسی ساوه داشته باشیم.

حسن‌بیگی بیان کرد: براساس قانون اخذ رای با داشتن شناسنامه و کارت ملی انجام می‌شود اما امکان دارد برخی از افراد کارت‌ملی خود را گم کرده باشند و به این سبب از مسئولان درخواست داریم شماره ملی افراد را از کارت‌های دیگری اعم از کارت پایان خدمت برای آقایان و یا گواهینامه استفاده کنند، ادارات ثبت‌احوال در ایام رای گیری فعالیت دارند و افرادی که کارت‌ملی خود را گم کرده‌اند می‌توانند برای اخذ شماره‌ ملی خود به این شعب مراجعه کنند.

وی افزود: فرمانداران باید در این ایام به منظور برقراری نظم فعال باشند و درصورت وقوع اختلافی میان نیروها سریع دست به قلم نشوند و اقدام به مکاتبه نکنند بلکه سعی داشته باشند که مشکلات پیش آمده را با بررسی و صحبت برطرف کنند و به مراتب بالاتر ارجاع ندهند، خوشبختانه استان مرکزی دارای فرماندارانی با تجربه است.

معاون سیاسی استاندار مرکزی ادامه داد: تمامی عوامل برگزار کننده انتخابات باید بدانند که گزارشات تصویری، صوتی و نوشتاری فعالیت آنها چه در مسیر انتخابات و چه در مسیر جانبداری و طرفداری از فردی به دست ما می‌رسد و بررسی می‌شود حال اگر این گزارشات را به دستگاه‌های ارشد ارجاع نمی‌دهیم تنها قصد داریم که اوضاع استان را در تعادل لازم نگهداریم و از ایجاد تنش جلوگیری کنیم.

حسن‌بیگی عنوان کرد: اینکه رسانه ملی در این ایام خبرها و اقدامات رئیس جمهور را رسانه‌ای می‌کند به این سبب است که هنوز در سمت ریاست جمهور باقی هستند و تا زمانی که تحت حکم ولایت دارند جایگاه وی در جامعه متین و قابل احترام است اما این مسائل نباید سبب انجام تبلیغات زودهنگام از طرف فرماندارن و دیگر دستگاه‌ها شود و به این منظور باید از ایجاد شبهات ممکن جلوگیری کرد.

وی خاطرنشان کرد: اینکه افراد بگویند دیدگاه سیاسی ندارند جمله صحیح نیست بلکه افراد باید عقاید و نظرات خود را در این زمینه بازگو نکنند و این گونه مسائل را به محیط‌های کاری وارد نکنند زیرا هدف همه ما برگزاری انتخاباتی سالم و بدون حاشیه است.

معاون سیاسی استاندار مرکزی بیان کرد: همه ما انتخابات را همانند ناموس خود می‌دانیم و به این سبب از ناموس خود حمایت و از رای مردم صیانت می‌کنیم و امیدواریم که انتخاباتی مورد تائید داشته باشیم.

دفاع از حقوق مردم دفاع از منشور و آموزه‌های دینی است

استاندار مرکزی هم در این جلسه با تاکید بر برگزاری صحیح انتخابات گفت: دفاع از حقوق مردم دفاع از منشور و آموزه‌های دینی است و امیدواریم در این زمینه نهایت صداقت از سوی مسئولان به کار گرفته شود و باید به خاطر داشت که در این زمینه قضاوت سایر افراد عاری از اهمیت بوده و تنها انجام وظیفه ملاک است.

زمانی‌قمی افزود: همه ما موظف هستیم که از حقوق مردم دفاع کنیم و این مردم شامل انتخاب کنندگان و انتخاب شوندگان می‌شوند و باید گفت که فصل‌الخطاب ما تنها قانون است و در این زمینه به هیچ چیز به جز قانون توجهی نداریم.

انتهای پیام/

R41371/P1377/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۸۵۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراحل رای دادن الکترونیکی چگونه است؟

دومین مرحله از انتخابات مجلس دوازدهم در ۸ حوزه به صورت الکترونیکی برگزار خواهد شد.   به گزارش ایسنا، مراحل رای دادن در انتخابات الکترونیکی به این شرح است: فرد با یکی از اصل مدارک کارت ملی، شناسنامه، گواهینامه، گذرنامه یا کارت پایان خدمت وارد شعبه می‌شود.   ۱ - در ابتدا احراز هویت به صورت الکترونیکی انجام شده و اگر فرد واجد شرایط رای دادن باشد، به او کارت تعرفه داده می‌شود.   ۲- رای دهنده، کارت تعرفه را بر روی مکانی که روی صندوق الکترونیکی است، قرار می‌دهد.   ۳- وقتی صندوق اجازه رای دادن را داد، لیست اسامی و کد و تصاویر داوطلبان در اختیار فرد رای دهنده قرار می‌گیرد.   ۴- فرد کد داوطلبان را در محل مشخص شده به صورت دستی وارد کرده و رای خود را می‌دهد.   ۵- بعد از اینکه فرد رای خود را داد، کارت تعرفه را برمی گرداند و مدرک شناسایی خود را پس می‌گیرد.   ۶- در این انتخابات دیگر تعرفه رای کاغذی وجود ندارد و تعرفه‌ای هم داخل صندوق انداخته نمی‌شود.   بر اساس اعلام سخنگوی ستاد انتخابات کشور امروز؛ یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ در استان تهران صندوق های الکترونیکی زیر بار می‌رود و شبیه‌سازی انتخابات الکترونیک اجرا خواهد شد.   در حوزه انتخابیه تهران ۴ هزار شعبه به صورت تمام الکترونیک، آماده اخذ رای هستند.   دومین دوره از انتخابات مجلس دوازدهم جمعه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد. کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: جزئیاتی از برگزاری انتخابات ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ مانور لاکچری قالیباف در هتل بزرگ تهران /پشت پرده مهمانی مجلل برای منتخبان مجلس دوازدهم / هزینه یک شب اقامت در گراند هتل چند؟ آغاز تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم نتیجه نهایی انتخابات مجلس/ دور دوم سراب

دیگر خبرها

  • تکمیل اسکله رو- رو امیرآباد ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • انصراف قالیباف از نمایندگی مجلس جدی است؟ /برنامه ریزی ۵ ساله برای ورود به انتخابات ۱۴۰۸ /دولت رئیسی علیه قالیباف دست به کار شد
  • اولین انتخابات ریاست جمهوری چاد پس از حاکمیت نظامیان
  • سایه سنگین جنبش دانشجویی حامی فلسطین بر سر انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا
  • لاوروف: نتایج انتخابات آمریکا بر تمایل برای تحمیل «شکست استراتژیک» به ما اثری ندارد
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • چاپ ۷.۵ میلیون تعرفه برای مرحله دوم انتخابات
  • چاپ ۷.۵ میلیون تعرفه برای مرحله دوم انتخابات مجلس
  • احتمال انصراف قالیباف از ادامه حضور در مجلس
  • مراحل رای دادن الکترونیکی چگونه است؟