Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسماعیل حسن‌زاده در حاشیه تمرین امروز (جمعه) تیم ملی ضمن بیان مطلب فوق در مورد اینکه بسیاری از بازیکنان استقلال برای طلب‌های خود به کمیته انضباطی مراجعه کرده‌اند که این مراجعه بی‌پاسخ مانده است، گفت: بسیاری از رسانه‌ها از تشکیلات فدراسیون فوتبال خبر ندارند! مدتی است که کمیته تعیین وضعیت بازیکنان تشکیل شده و بازیکنان برای دریافت مطالبات خود باید به این کمیته بروند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کمیته هم تشریفاتی دارد که به روند پرونده‌ها رسیدگی می‌کند.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا کمیته تعیین وضعیت بالاتر از کمیته انضباطی است، اظهار داشت: این کمیته صرفاً برای رسیدگی به پرونده مطالبات مالی بازیکنان تشکیل شده است. پیش از این چنین کمیته‌ای وجود نداشت و کمیته اخلاق هم نبود که کمیته انضباطی به تمام پرونده‌ها رسیدگی می‌کرد. حالا هر دو کمیته فعال هستند که هر کدام به وظایف خود عمل می‌کنند.

رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال درباره اینکه آیا کارهای کمیته‌های اخلاق و انضباطی با یکدیگر تداخل دارند یا نه، اظهار داشت: خیر، کمیته انضباطی به مسائلی می‌پردازد که نقض قوانین شده باشد و اگر در طول مسابقات فوتبال و ... قانونی نقض شود، کمیته انضباطی طبق آیین‌نامه رسیدگی کرده و رأی صادر می‌کند. وظیفه کمیته اخلاق هم رسیدگی به مواردی است که اصلاً مربوط به مسابقات فوتبال و نقض قوانین آن نیست، بلکه به مسائل غیراخلاقی خارج از آن می‌پردازد.

حسن‌زاده درباره اینکه دربی 85 برگزار شد و تخلفاتی در این بازی صورت گرفت، گفت: راجع‌به دربی باید بگویم رأی مربوط به تخلفات این بازی صادر شده است. نمی‌دانم که اکنون کارهای تایپ، رفتن به دفتر دبیرکل و ابلاغ انجام شده است یا نه. رأی خوبی هم دادیم و اگر رأی ابلاغ و رسانه‌ای شود، خواهید دید که چگونه رسیدگی شده است. این پرونده نکات جالبی هم دارد که بسیار خوب است.

وی در مورد اینکه آیا تماشاگران استقلال و پرسپولیس محروم شده‌اند، خاطرنشان کرد: رأی بسیار خوبی است و خواهید دید. فراموش نکنید که من در دوران جوانی‌ام خبرنگار بوده‌ام و نمی‌توانید از من خبری به این شکل بگیرید.

رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال راجع به حضور یک بازیکن با سه هویت مختلف در یکی از تیم‌های باشگاهی گفت: کمیته انضباطی استان تهران هنوز در خصوص این موضوع هنوز رأی نداده است. این قضیه سال گذشته مطرح شد و ما رأیی صادر کردیم که آن بازیکن را دارای مدرک جعلی تشخیص دادیم و علیه او و باشگاهش رأی صادر کردیم. آنها از این رأی به کمیته استیناف اعتراض کردند. دوستان در کمیته استیناف هم پس از بررسی اعتراض این بازیکن، مدارک آن آقا را کامل دانستند. این اتفاق در سطح ملی رخ داد که کمیته استیناف رأی ما را نقض کرد.

حسن‌زاده ادامه داد: این بازیکن امسال در لیگ استان تهران توسط استقلال به خدمت گرفته شد و تیم‌هایی از استان تهران به حضورش اعتراض کردند. ما الان شروع به رسیدگی به این موضوع کردیم، اما احساس می‌کنم این شاکیان جدید مدارک قابل توجهی دارند که توانستند بعد از یک ماه با دستور موقت جلوی بازی او را بگیرند. آخرین خبری که در این خصوص دارم، این است که روز گذشته (پنجشنبه) یک نامه‌ای از بهاروند دیدیم که این بازیکن نمی‌تواند بازی کند. اینکه ان‌شاءالله رسیدگی استان تهران به چه رأیی منتهی شود و چه اتفاقی بیفتد، نمی‌دانم.

رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در پاسخ به این سؤال که «آیا در صورت احراز جعلی بودن مدارک این بازیکن، احتمال دارد که کار او به مراجع قضایی بکشد؟»، تصریح کرد: اگر رای انضباطی صادر و ثابت شود که مدارک او جعلی بود، علاوه بر برخورد توسط تشکیلات فوتبال، قطعاً پیگیری‌های قضایی هم ممکن است، انجام شود.

 

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۱۳۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴.۵ میلیارد تومان؛ میزان جرایم مالی کمیته انضباطی در ۱۷ روز

طی ۱۷ روز در اردیبهشت ماه سال جاری، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال افراد مرتبط با این حوزه را ۴.۵ میلیارد تومان جریمه کرده است. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، لیگ برتر فوتبال و لیگ دسته اول فوتبال ایران به هفته‌های پایانی خود نزدیک و این موضوع باعث افزایش حساسیت مسابقات و شدت برخورد کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال شده است. طبق بررسی‌های به عمل آمده کمیته انضباطی طی بازه زمانی اول تا هفدهم اردیبهشت ماه سال جاری، 37 حکم منتهی به پرداخت جریمه مالی داشته است. این جرایم مربوط به مسابقات لیگ برتر، لیگ دسته اول و دسته‌های پایین‌تر فوتبال آقایان، فوتبال بانوان و ... است. 

رضاییان: ویسی توهین نکرد/ از حق قانونی فولاد کوتاه نمی‌آییم

جمع جرایم صورت گرفته توسط کمیته انضباطی مبلغ چهار میلیارد و 518 میلیون تومان است. بیشترین سهم در این جریمه را عبدالله ویسی به دلیل اظهارات غیرفنی دارد و نهایتاً تا یک هفته فرصت دارد مبلغ مذکور را پرداخت کند. این در حالی است یکی از غیرمنتظره‌ترین جرایم مربوط به باشگاه استقلال خوزستان است که به دلیل عدم در اختیار قرار دادن ورزشگاه غدیر برای بازی استقلال ملاثانی - فجر در لیگ دسته اول، با جریمه 350 میلیون تومانی مواجه شده است.

هر چند کمیته انضباطی به صورت شفاف میزان جرایم را اعلام می‌کند، اما متولیان مشخص نکردند که پول‌های دریافتی در کجا هزینه می‌شود و چه دستاوردی دارد.

هر چند ادعاهایی در مورد هزینه‌کرد این مبالغ در مناطق فوتبالی محروم کشور وجود دارد، اما در زمینه مسائل مالی تا زمانی که حسابرسان اسناد مذکور  را تأیید نکنند، قابل قبول نیست و صرفاً یک ادعاست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازیکنان استقلال و ذوب‌آهن به کمیته انضباطی فراخوانده شدند
  • احضار دو بازیکن استقلال و ذوب‌آهن به کمیته انضباطی
  • دو بازیکن استقلال و ذوب آهن به کمیته انضباطی فراخوانده شدند
  • حامدی فر و بازیکن ذوب آهن به کمیته انضباطی احضار شدند
  • کمیته انضباطی جریمه ۲ میلیاردی عبدالله ویسی را گردن نمی‌گیرد!+ عکس
  • ۴.۵ میلیارد تومان؛ میزان جرایم مالی کمیته انضباطی در ۱۷ روز
  • پیام پر از طعنه و تذکر سپاهان به کمیته انضباطی
  • بیانیه چهار بندی سپاهان در واکنش به حکم‌ کمیته انضباطی
  • بیانیه چهار بندی در واکنش به حکم‌ کمیته انضباطی
  • انتقاد تند مدیر سپاهان/ کمیته انضباطی به تخلفات سنگین هواداران پرسپولیس رسیدگی کند